Piano- & flygeluthyrning

1

DU BESTÄLLER

Du tar kontakt med oss, bokar en tid och ett instrument. Lämnar tider för leverans och eventuellt stämning, kontaktpersoner mm.

2

VI FRAKTAR

Vid angivet datum och tid så levererar vi ditt instrument och ställer det på den plats du vill ha det. Ungefär i detta skede kommer även pianoteknikern att vilja göra en genomgång av instrumentet.

3

VI HÄMTAR

Efter konserten eller eventet kommer vi vid angiven tid och hämtar instrumentet för att sedan köra iväg det.

YAMAHA C-7 227CM

Pris: 6000:-/dygn

Ett fantastiskt instrument som är något större än Steinway B. Passar utmärkt som allroundflygel på stora som små scener och denna modell är minst lika populär som den tidigare nämnda Steinway B.

NORDISKA FUTURA

Pris: 1500:-/dygn

Ett mindre svensktillverkat brunt “skolpiano” som med sin smidiga storlek passar perfekt på mindre scener precis som Yamaha E 108

STEINWAY B 211CM

Pris: 6000:-/dygn

Den mindre modellen som passar överallt.
Detta är vår absolut mest populära modell, en riktig allroundflygel. Den passar mycket bra i stora som små salonger och tar betydligt mycket mindre plats än modell D.

YAMAHA GT2

Pris: 2500:-/dygn

Kan levereras med transportcase
En mycket populär elflygel med inbyggda högtalare som med enkelhet kan flyttas med hjälp av den specialbyggda vagnen som flygeln står på. Perfekt att rulla på scen när det är dags för gig. Går att koppla upp till en PA-anläggning (ingår ej)

PIANO ”DUMMY”

Pris: 1500:-/dygn

Nord stage 88 Piano inbyggd i skalet av ett piano 
Den låga vikten på ca 70kg gör att den enkelt går att flytta upp och ner på scen. Denna går även att koppla upp till en PA-anläggning (ingår ej) men med utseendet av ett brunt piano.

YAMAHA E 108

Pris: 2000:-/dygn

Ett mindre svart Yamahapiano 108cm högt med fantastiskt ljud för sin storlek. Passar utmärkt till mindre konsertsalar, musikvideo, inspelningar mm.

YAMAHA U3

Pris: 2500:-/dygn

Ett konsertpiano, 131 cm högt. Passar perfekt i stora lokaler där det tex inte finns plats för en flygel men man ändå vill ha bra ljud.

Transportkostnader exl. moms:

  • Flygel: från 7000:- t.o.r
  • Piano: från 3600:- t.o.r
  • GT2 & Dummy: från 3200:- t.o.r

Dessa priser är exkl. moms. De gäller under dagtid och EJ trappbärning. Stämning faktureras separat av vår pianotekniker. 

För ett mer exakt pris eller vid uthyrning en längre period vänligen ring 08-464 76 16, eller maila på uthyrning@pianostockholm.se

Pianostämning tillkommer.
Vid hyra över flera dygn ber vi er att kontakta oss för prisuppgift.