Hyra Instrument

Välkommen till Stockholms Pianouthyrning, din pålitliga partner när du vill hyra instrument av högsta kvalitet.

Hyra Instrument hos Stockholms Pianouthyrning

Välkommen till Stockholms Pianouthyrning, din pålitliga partner när du vill hyra instrument av högsta kvalitet. Vi förstår passionen och kärleken till musik, och hur viktigt det är med rätt instrument för varje tillfälle. Oavsett om du är en erfaren musiker eller en entusiastisk nybörjare, erbjuder vi en omfattande samling av instrument för uthyrning som garanterat uppfyller dina behov.

1

DU BESTÄLLER

Du tar kontakt med oss, bokar en tid och ett instrument. Lämnar tider för leverans och eventuellt stämning, kontaktpersoner mm.

2

VI FRAKTAR

Vid angivet datum och tid så levererar vi ditt instrument och ställer det på den plats du vill ha det. Ungefär i detta skede kommer även pianoteknikern att vilja göra en genomgång av instrumentet.

3

VI HÄMTAR

Efter konserten eller eventet kommer vi vid angiven tid och hämtar instrumentet för att sedan köra iväg det.

Varför Välja Oss för att Hyra Instrument?

  • Brett Utbud: Vår inventering inkluderar allt från klassiska pianon och klassiska flyglar, vilket säkerställer att du hittar precis det instrument du söker.
  • Flexibla Hyresalternativ: Vi erbjuder både kort- och långtidsuthyrning, vilket gör det enkelt för dig att hyra instrument för såväl enstaka evenemang som längre projekt.
  • Skickliga Experter: Vårt team består av erfarna musiker och tekniker som gärna ger råd och hjälper dig att välja det perfekta instrumentet för dina behov.
  • Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder attraktiva priser på alla våra uthyrningsinstrument, vilket gör det ekonomiskt överkomligt att spela på högkvalitativa instrument.
  • Underhåll och Support: Alla instrument som vi hyr ut är noggrant underhållna och vi erbjuder support om något oväntat skulle uppstå under din hyresperiod.

När du väljer att hyra instrument från Stockholms Pianouthyrning, kan du vara säker på att du får tillgång till instrument av högsta kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda en enkel och smidig hyresprocess, där kundnöjdhet alltid är vår högsta prioritet.

YAMAHA C-7 227CM

Pris: 6000:-/dygn

Ett fantastiskt instrument som är något större än Steinway B. Passar utmärkt som allroundflygel på stora som små scener och denna modell är minst lika populär som den tidigare nämnda Steinway B.

NORDISKA FUTURA

Pris: 1500:-/dygn

Ett mindre svensktillverkat brunt “skolpiano” som med sin smidiga storlek passar perfekt på mindre scener precis som Yamaha E 108

STEINWAY B 211CM

Pris: 6000:-/dygn

Den mindre modellen som passar överallt.
Detta är vår absolut mest populära modell, en riktig allroundflygel. Den passar mycket bra i stora som små salonger och tar betydligt mycket mindre plats än modell D.

YAMAHA GT2

Pris: 2500:-/dygn

Kan levereras med transportcase
En mycket populär elflygel med inbyggda högtalare som med enkelhet kan flyttas med hjälp av den specialbyggda vagnen som flygeln står på. Perfekt att rulla på scen när det är dags för gig. Går att koppla upp till en PA-anläggning (ingår ej)

PIANO ”DUMMY”

Pris: 1500:-/dygn

Nord stage 88 Piano inbyggd i skalet av ett piano 
Den låga vikten på ca 70kg gör att den enkelt går att flytta upp och ner på scen. Denna går även att koppla upp till en PA-anläggning (ingår ej) men med utseendet av ett brunt piano.

YAMAHA E 108

Pris: 2000:-/dygn

Ett mindre svart Yamahapiano 108cm högt med fantastiskt ljud för sin storlek. Passar utmärkt till mindre konsertsalar, musikvideo, inspelningar mm.

YAMAHA U3

Pris: 2500:-/dygn

Ett konsertpiano, 131 cm högt. Passar perfekt i stora lokaler där det tex inte finns plats för en flygel men man ändå vill ha bra ljud.

Transportkostnader exl. moms:

  • Flygel: från 7000:- t.o.r
  • Piano: från 3600:- t.o.r
  • GT2 & Dummy: från 3200:- t.o.r

Dessa priser är exkl. moms. De gäller under dagtid och EJ trappbärning. Stämning faktureras separat av vår pianotekniker. 

För ett mer exakt pris eller vid uthyrning en längre period vänligen ring 08-464 76 16, eller maila på uthyrning@pianostockholm.se

Pianostämning tillkommer.
Vid hyra över flera dygn ber vi er att kontakta oss för prisuppgift.

Hyra Instrument: Enkelt och Bekvämt med Stockholms Pianouthyrning

Är du i behov av att hyra instrument för en konsert, ett evenemang, eller kanske för att utforska din musikaliska talang? Stockholms Pianouthyrning är här för att hjälpa dig. Hos oss är det enkelt och bekvämt att hyra instrument av hög kvalitet, anpassade för alla typer av musiker och tillfällen.

Varför Välja oss?

Vi på Stockholms Pianouthyrning är passionerade om musik och strävar efter att göra musikaliska upplevelser tillgängliga för alla. Vår expertis och vårt engagemang för kvalitet och kundservice gör oss till det självklara valet för alla dina behov av att hyra instrument.

Kontakta Oss för att Hyra Instrument

Är du redo att börja ditt musikaliska äventyr? Kontakta Stockholms Pianouthyrning idag för att hyra ditt instrument. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta det perfekta instrumentet för dina behov. Besök vår hemsida eller ring oss för mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa musikaliska minnen!

Vanliga frågor och svar om hyra instrument

Hur går processen till att hyra ett instrument?

Processen att hyra ett instrument är enkel. Först väljer du det instrument du är intresserad av från vårt sortiment, sedan kontaktar du oss för att kontrollera tillgänglighet och boka. Slutligen så levererar vi instrumentet.

Behöver jag någon speciell kunskap eller erfarenhet för att hyra ett instrument?

Nej, du behöver inte ha särskild kunskap eller erfarenhet. Vi hjälper gärna nybörjare och erfarna musiker att välja rätt instrument.

Hur lång är en vanlig hyresperiod?

Hyresperioden kan variera. Vi erbjuder allt från korttidsuthyrning för en dag eller en vecka, till långtidsuthyrning för månader eller längre perioder.

Är instrumenten försäkrade under hyresperioden?

Ja, alla våra instrument är försäkrade under hyresperioden. Dock rekommenderar vi att du hanterar instrumentet varsamt och följer våra riktlinjer för användning.

Kan jag hyra ett instrument för en speciell händelse, som ett bröllop eller en konsert?

Absolut! Vi erbjuder instrumentuthyrning för alla typer av evenemang, inklusive bröllop, konserter och företagsevenemang.

Vad händer om instrumentet skadas under hyresperioden?

Om instrumentet skadas under hyresperioden, kontakta oss omedelbart. Beroende på skadans omfattning kan reparationer göras eller kostnader tillkomma enligt vår försäkringspolicy.

Kan jag förlänga hyresperioden om jag behöver instrumentet längre?

Ja, det är oftast möjligt att förlänga hyresperioden. Kontakta oss i god tid innan hyresperiodens slut för att arrangera detta.